wie zijn we?

Eind 1995 startten Ines Lambert cba en echtgenoot Luc Bertrand cba een bescheiden ballonwinkel. Deze nam echter al vlug grotere proporties aan dan aanvankelijk gedacht.

In de jaren die volgden wonnen ze talrijke prijzen en werd Luc gevraagd om les te geven aan collega’s in binnen en buitenland. Op heden is Luc reeds in 49 verschillende landen geweest om les te geven. (USA, Japan, Malaysia, De Filippijnen, Korea, Rusland, Griekenland, Polen, Hongarije, Trinidad Tobago, Mexico....)


In 2000 bouwden ze een totaal nieuwe winkel en horen daarmee bij de grootste ballonwinkels ter wereld.

Er is een ruim aanbod van ballonnen. In latex alleen al zijn er ruim 50 en enkele honderden bedrukkingen. Daarnaast zijn er nog de foil ballonnen en revolutionaire Bubbles die verwerkt worden met de latex ballonnen in leuke balloncreaties.

Door de grote vraag nam het aanbod in pluche beren ook toe. Een 2000 zachte kwaliteitsknuffels zijn nu permanent in stock en met een 35 tal molens mogen ook de wenskaarten er zijn. 

De winkel wordt dagelijks gerund door Ines en Luc. 

Tenminste, als die laatste niet ergens in een buitenland les geeft.


wAw balloons is lid van het QBN , dit staat voor het internationale “Qualatex Balloon Network”


Ines en Luc hebben beiden de internationale titel:

CBA “Certified Balloon Artist” .

Deze internationale titel staat garant voor een 

professionele kennis van alles wat ballonnen aangaat.


Begin 2016 kreeg Luc op de World Balloon Convention in New orleans als vierde in de wereld de “Golden Light Award”. Een erkenning waarmee de collega’s hun dank tonen aan de persoon die het meest de industrie helpt en beinvloed heeft.


In 2020 bestond wAw balloons 25 Jaar!